Пошук

Підгайці на кілька годин стали трішки... Лос-Анжелесом. ФОТО. ВІДЕО

Дата: 23.02.2023 15:15
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

Неочікувано, в енергетичному плані, драйвовий концерт гурту LIZGUNOVA відбувся у будинку культури Підгайців. За рік війни ми всі трохи відвикли від розваг та видовищ, та Ользі Лізгуновій вдалося на півтори години перемикнути глядачів на іншу хвилю та зробити столицею розваг не Лос-Анджелес, а Підгайці.

Аби зібрати кошти на підтримку ЗСУ, благодійний фонд «Проксен» запланував тур містами Волині, однак через воєнний стан та наближення річниці з дня російського вторгнення, концерт у Підгайцівській громаді став другим і завершальним.

Фото без опису

Фото без опису

 

Тож близько 19.00, у будинку культури розпочали збиратись глядачі, які отримували на вході до зали флаєри для автографів та кидали кошти на ЗСУ у спеціальну скриньку, яку привезли організатори туру. Розпочався концерт Скрябінівським «Танцем пінгвіна» і вже трохи розігрівши публіку лідерка гурту Ольга Лізгунова наголосила, що сьогодні глядачі стануть учасниками рокової вечірки, тож коли відчують потребу танцювати та підспівувати, можуть сміливо це робити.

Фото без опису

Окрім того, що у програмі лунала фірмова авторська та світова рок-музика, звісно ж, найбільше всі чекали почути хіти Андрія Кузьменка та легендарного гурту «Скрябін», адже Оля багато років гастролювала та співала на одній сцені з Кузьмою і продовжила справу після його трагічної смерті.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Хіти «Сам собі країна», «Спи собі сама», «Маршрутка», «Олігархи» вже виконували ледь не усім залом, активно рухались, вмикали ліхтарики у телефонах та миготіли ними в унісон. На сцені відчувалась шалена енергетика залу. Тож, аби не стримувати себе в рухах, солістка зняла підбори та запалювала наповну. Помітно було, що і барабанщик і гітарист, і співачка отримували насолоду від процесу та відчували віддачу від глядачів. У кількох номерах підтанцьовували навіть діти.

 

Під фінальну пісню «Старі фотографії» вже пританцьовував та підспівував увесь зал. На завершення на сцену вийшов заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук з квітами та сувенірами для учасників гурту.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Він подякував артистам за  запальний концерт, який точно б оцінив сам Кузьма-Скрябін та вручив співачці подяку від Підгайцівського сільського голови за внесок у розвиток культурного фронту, благодійність та продовження справи Андрія Кузьменка. Посадовець пожартував, що ця відзнака крутіша за Ґреммі, зал вибухнув оплесками, а Ольга Лізгунова розчулилась, коли почула, що її внесок у збереження пісенного клондайку «Скрябіна» відзначають навіть на рівні віддалених від столиці громад.

Після цього глядачі змогли отримати автографи та сфотографуватися з учасниками гурту LIZGUNOVA.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних