Пошук

У Піддубцях найактивніше здають ворожу літературу на макулатуру. ВІДЕО

Дата: 13.02.2023 16:00
Кількість переглядів: 215

Фото без описуУ Підгайцівській громаді триває акція "Ворожу літературу - на макулатуру". Усі мешканці громади можуть долучитися та принести у бібліотеку російськомовні книги, аби їх здали на макулатуру, а кошти спрямували на допомогу ЗСУ.

У Піддубцівську бібліотеку читачі найактивніше зносять книжки на утилізацію. До акції вже долучилися понад десять місцевих жителів. Про це розповіла Суспільному завідувачка книгозбірні Світлана Драницька. 

Акцію з викорінення російської літератури започаткували у січні цього року в усіх бібліотеках Підгайцівської громади. Про збір ворожої літератури повідомили на сторінці громади у соцмережі. Принести книги та журнали можна у будь-яку бібліотеку громади й таким чином долучитися до допомоги військовим. 

Фото без опису

Жителька села Піддубці Луцького району Олена Щебетюк із сином-п’ятикласником Петром принесли російськомовні видання у місцеву бібліотеку. Таким чином долучилися до акції проти російської літератури. Каже, що книги, які принесла, їй прийшли у спадок, від чоловікового дядька.

Зі слів завідувачки Піддубцівської книгозбірні Світлани Драницької, у сільській бібліотеці довелося замінити майже 50% російськомовних видань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних