Пошук

У комунальному підприємстві підбили підсумки 2022 року

Дата: 10.02.2023 14:57
Кількість переглядів: 280

10 лютого директор КП при Підгайцівській сільській раді Михайло Котов зібрав підсумкову нараду.

Фото без опису

Михайло Котов розповів, що рік, що минув був не простим, адже в умовах воєнного стану ми стикнулися з вимкненнями електроенергії, суттєвим зростанням цін на паливо та всіх супутніх товарів. Але завдяки Збройним Силам України, злагодженій роботі комунального підприємства та підтримки сільської ради, люди не відчули суттєвих перебоїв у наданні послуг водопостачання, водовідведення, теплопостачання та вивезення ТПВ.

Фото без опису

Зокрема:

✔️ Ціни за комунальні послуги не змінювались не дивлячись на суттєве зростання цін (для порівняння, плата за вивіз ТПВ в нашій громаді 28,5 грн., тоді як у Луцькій громаді понад 35,12 грн, а з врахуванням абонплати - 39,25 грн)

✔️Підтримуємо безперебійну роботу 21 котельні громади, в тому числі для 15 котелень забезпечено стаціонарне генераторне живлення, паливо. Для обслуговування котелень прийнято та забезпечено навчання профільних працівників, проведено необхідні інструктажі. У Борохівський гімназії здійснено заміну котла на новий.

✔️Для покращення облікової роботи та інформування населення про заборгованість впровадили програмний продукт, що дозволило суттєво покращити роботу з боржниками;

✔️ Завдяки фінансуванню з місцевого бюджету покращили водовідведення шляхом здійснення поточного ремонту каналізаційно-насосної станції у Підгайцях;

✔️Налагоджуємо вивезення ТПВ у Пальче та Хорлупах, таким чином буде охоплено цією послугою всі 20 населених пунктів громади. Для цих потреб з місцевого бюджету було закуплено ще один сміттєвоз, яких на балансі підприємства 4.

✔️Значна увага КП зосереджена на завершенні процесу санітарної очистки громади, територіального розміщення сміттєвих баків, боротьбі зі стихійними сміттєзвалищами.

Фото без опису

Під час наради заслухали пропозиції для покращення роботи старшого обліковця Анни Серединської та звіти обліковців всіх старостатів громади щодо охоплення населення укладеними договорами на вивезення ТПВ, централізованого водовідведення, водопостачання та роботи з населенням щодо своєчасної оплати комунальних послуг.

Фото без опису

В результаті звернули увагу обліковців, що найкраще робота за підсумками року велась у Борохівському та Липинському старостатах, а найгірше - у Піддубцівському.

Фото без опису

Фінансову частину роботи комунального підприємства та шляхи покращення цієї сфери озвучила головний бухгалтер КП Семенюк Тетяна Миколаївна.

Фото без опису

До відома працівників КП юрист- консульт підприємства Анастасія Дей підготувала та довела пам'ятку для покращення роботи з населенням з ґрунтовним роз'яснення м всіх юридичних моментів.

Фото без опису

Комунальне Підгайці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних