Пошук

У Хорлупівському старостаті працівники комунального підприємства завершили санітарну обрізку та видалення аварійних дерев

Дата: 09.02.2023 14:31
Кількість переглядів: 173

Майже місяць у селах Хорлупи та Пальче кипіла робота. Працівники комунального підприємства здійснювали кронування, видалення аварійних та пошкоджених дерев, чагарників, самосіву узбіччям доріг та у парковій зоні села Хорлупи по вулиці Шлях.

Фото без опису

 Загалом зрізали та переробили на дрова 14 аварійних дерев, де-які сягали діаметром від 1,5 до 1,7 метрів, а кронували понад 20.

Фото без опису

Попередньо, стан насаджень обстежила комісія та спеціаліст екологічної служби.

Фото без опису

Таким чином, комунальному підприємству вдалось на місяць закрити потреби котелень старостату в опаленні, а це 4 котельні з 21, що перебувають під контролем комунальників та забезпечують теплом Пальченську та Хорлупівську школи, дошкільні установи, адмінприміщення старостинського округу.

Фото без описуФото без опису

Директор КП Михайло Котов розповів, що комунальники чітко дотримувались техніки валки дерев, щоб не пошкодити розташовані поруч лінії електропередачі, адже найбільше дерево, яке довелось зрізати було майже 2 метри в діаметрі та понад 30 заввишки. Для цих потреб було залучено три одиниці техніки: навантажувач, вишку та вантажний автомобіль.

Фото без описуФото без опису

“Завдяки проробленій роботі нам вдалось не лише покращити безпеку та благоустрій в старостаті, а й зекономити бюджетні кошти на опалювальні потреби”, - прокоментував директор КП при Підгайцівській сільській раді Михайло Котов.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних