Пошук

Шестеро вчителів Підгайцівського ліцею переймали закордонний досвід створення безпечного освітнього середовища в складних умовах війни

Дата: 06.02.2023 16:02
Кількість переглядів: 183

«Викладання та навчання у важкі часи» - тематика навчального курсу, який засвоїли у Кракові, Варшаві, Закопане вчителі англійської мови Підгайцівського ліцею.

Фото без опису

Семеню Катерина, Романюк Іванна, Ковальчук Юлія, Оліченко Наталія, Ліщук Юлія, та Давидюк Вікторія дізналися про можливість підвищити свою кваліфікацію у Польщі від Бритнської ради на сторінці Центру професійноного розвитку педагогічних працівників Підгйцівської сільської ради та подали анкети для участі.

Фото без опису

Педагоги з різних куточків України приїхали до Польщі заради професійного розвитку у складний час та навчилися як покращити освітнє середовище для дітей в умовах війни, зробити його більш безпечним та допомогти учням не лише практично освоювати предмет, а й психологічно їх підтримати.

Фото без опису

Оліченко Наталія розповіла, шо вчителі-учасники мали можливість поділитися своїм досвідом, успіхами та проблемами, а також дізнатися: 
✔️ як створити чутливе до травм навчальне середовище;
✔️ як керувати складною поведінкою учнів;
✔️ як зробити клас безпечнішим для учнів.

Фото без опису

"Навчання відбувалося під пильним керівництвом досвідчених фахівців Британської Ради, а також трьох експертів з Великої Британії, Румунії та України.", - поділилася педагогиня.

Фото без опису

"Ми надзвичайно радіємо, коли наші вчителі використовують можливості, щоб вдосконалюватись та адаптуватись до складних умов війни. Тим самим, вони підтримують наше молоде покоління та підвищують рівень мотивації продуктивної роботи в освітньому середовищі", - прокоментувала директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Зінкевич.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних