Пошук

Борги за комунальні послуги можна реструктурувати. ВАЖЛИВО

Дата: 01.02.2023 11:17
Кількість переглядів: 116

Комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді звернулося до мешканців Підгайцівської громади щодо необхідності вчасної оплати за отримані житлово-комунальні послуги.

Фото без опису

"Шановні мешканці громади! Звертаємо Вашу увагу на необхідність вчасно сплачувати за отримані житлово-комунальні послуги!

Адже, в умовах воєнного стану, оплату комунальних послуг в країні не скасовували! У разі фінансової скрути їх сплату дозволили лише відтермінувати!

Попри те, що наша громада не перебуває в зоні активних військових дій, загальний борг населення Підгайцівської громади за сплату житлово-комунальних послуг перед КП при Підгайцівській с/р становить 2 241 600 грн, з яких 544 700 грн заборгували суб’єкти господарювання, а 1 696 900 грн – мешканці громади.

Не забувайте, що кожна сплачена платіжка – це підтримка комунальників, які сумлінно виконують свої обов’язки у цих непростих умовах.

Змушені повідомити, що КП не може повноцінно функціонувати при такому рівні заборгованості, тому відновило роботу по її стягненню зі злісних неплатників у судовому порядку.

Наразі вже є прецеденти і з боржників стягнута сума заборгованості - 38 525,74 грн.

Звертаємо увагу на те, що додатково боржники вимушені сплатити, також, немалі суми судового збору та витрати виконавчого провадження.

Тому, якщо у Вас утворився борг та відсутня можливість його сплатити звертайтесь до КП особисто або за телефоном 0 (99) 486 40 34.

Ми розглянемо можливість погашення заборгованості з відстрочкою рівними платежами (реструктурувати заборгованість).

Комунальне підприємство готове йти на зустріч своїм споживачам, проте сподівається на вашу свідомість", - повідомили на сторінці КП у мережі Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних