Пошук

У Липинах на різдвяний благодійний концерт зібрався повен зал глядачів. ВІДЕО

Дата: 23.01.2023 14:31
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

Погодьтеся, не щодня на концерті виступають сльози на очі й пробігають мурашки по спині, але під час благодійного концерту у селі Липини саме такий вир емоцій довелось пережити.

Зі слів заступника Підгайцівського сільського голови Леоніда Гроголя, різдвяне дійство вийшло дуже яскравим та динамічним. Під час концерту у скриньку на підтримку ЗСУ глядачі вкинули 14 100 гривень.

Фото без опису

Милувались малюками дитсадка "Оленька", які віншували нам миру та перемоги, не вимовляючи ще й усіх букв, ледь стримували сльози від воєнної лірики у виконанні талановитого Тимофійка Рокицького і пісні "Мамо, не плач" у виконанні Ігоря Левчука. Виступи від яких комок підбирався до горла навіть у чоловіків.

Вихованці Лялькового театру Липинського будинку культури вразили сучасною виставою "Разом ми сила", де звірята ховались на сигнал тривоги в укритті від ракет... 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Чудовим виконанням пісень заворожували вокальний ансамбль "Юляна", Христина Савчук, Ігор Баранюк, Максим Гуляр, жіночий вокальний ансамбль "Лебідонька".

Яскравими танцювальними номерами концертну програму прикрасили вихованці хореографічного колективу "Зорецвіт" Піддубцівського будинку культури. Їхні "Янголи" відкривали програму, а веселі Санти додали драйву вже у фіналі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Завершили на теплій ноті, поколядувавши усім залом і це був прекрасний момент єдності. Українські традиції живуть, ми співаємо і не забуваємо донатити на ЗСУ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних