Пошук

У селі Лище відбулась мотиваційна зустріч мешканців громади з представниками програми SEED

Дата: 19.01.2023 15:10
Кількість переглядів: 247

18 січня у селі Лище відбулась мотиваційно-інформаційна зустріч для мешканців громади - потенційних грантоотримувачів з представниками проєкту SEED, який реалізується на Волині за фінансової підтримки уряду Канади та у партнерстві з гуманітарною французькою неурядовою організацією ACTED.

Фото без опису

На зустрічі був присутній Олександр Бляшук - заступник Підгайцівського сільського голови, начальниця відділу соціального захисту населення Підгайцівської сільської ради Катерина Голубович, старости громади, зацікавлені мешканці.

Фото без опису

Фахівці проєкту SEED Ірина Гапотченко, Вікторія Голікова та Анастасія Михайлова презентували присутнім програму конкурсу "Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку" та відповіли на всі питання, які стосувалися умов участі, вимог до заявки, термінів подачі та умов наступної реалізації грантових заявок, які пройдуть конкурсний відбір.

Фото без опису

Ірина Гапотченко наголосила на тому, що розпочато прийом грантових заявок за двома напрямками: самозайнятість для забезпечення потреб сім’ї та мікропідприємництво з метою отримання доходу.

Фото без опису

Заявлена сума гранту від 30000 до 60000 гривень, а заявки на отримання прийматимуться до 23:59 (за київським часом) 28 лютого 2023 року.

Деталі участі, умови, електронні варіанти програми та заявок шукайте у матеріалі за посиланням: https://pidgayci-gromada.gov.ua/news/1674120184/

#SEED #EconomicSecurity #EconomicGrowth #GenderEquality

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних