Пошук

У селі Лище колядували на підтримку ЗСУ

Дата: 09.01.2023 15:48
Кількість переглядів: 189

8 січня у Будинку культури села Лище розпочали серію благодійних різдвяних концертів за участі місцевих аматорів культури в підтримку ЗСУ.

Загалом, під час Різдвяного дійства вдалося зібрати 7 тисяч 400 гривень.

Фото без опису

До спільної колядки, молитви за Мир в Україні та збору коштів на армію долучилися мешканці, гості, артисти місцевих аматорських колективів.

Фото без описуФото без опису

Зал співав в унісон патріотичні композиції та колядки талановитих артистів, а хореографічні номери наймолодших учасників Різдвяної феєрії підтримували гучними оплесками.

Щирими емоціями зустрічали глядачі артистів: гурт "Добре є" та їх авторську пісню "Джавелін" Андрія Чуба та Олександра П’ятачука, хореографічний колектив "Вишиваночка", хор "Лищани", які зігріли серця і нагадали про переваги мирного життя та затишку, до якого вся Україна прагне та неймовірними зусиллями виборює у збройному протистоянні з ворогом.

Фото без описуФото без опису

Зі сцени з вітальними словами зі святом Різдва Христового до присутніх зверталися заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько, настоятель храму Різдва Іоана Хрестителя протоієрей отець Олександр.

Фото без опису

"Дякуємо, що у такий складний для українців час підтримуєте патріотичний дух та наших військових. Христос народився! Славімо його!", - зазначив Валентин Приходько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних