Пошук

Учениця Липинського ліцею перемогла з есе про війну на обласному конкурсі

Дата: 03.01.2023 11:00
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Учениця 5-А класу Липинського ліцею Підгайцівської сільської ради Папко Аліна стала переможницею обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд) у 2022 році. Вона виборола 1 місце та стала кращою у віковій категорії 6-10 років, представивши разом із наставницею Світланою Олександрівною Маслей твір «Украдене дитинство» (щоб почитати текст, тисніть на назву есе).

 

Три найкращі роботи у кожній віковій групі візьмуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд).

 

Начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход розповіла, що загалом на конкурс учні освітніх закладів Підгайцівської громади направили 12 робіт, 6 з них відзначило журі.

 

Лауреатами конкурсу стали: у віковій категорії 11-14 років – учень Хорлупівської гімназії Роман Щербачук, учениці: Романівського ліцею Софія Бенедіктова та Липинського ліцею Дарина Ожго; у віковій групі 15-17 років  - учениця Лищенського ліцею Анна Євтушик та Вікторія Шевчук із Піддубцівського ліцею.

 

На обласному конкурсі оцінювали 171 есе учасників у трьох вікових групах від закладів загальної середньої освіти, закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти.

 

Члени журі відмітили, що у більшості робіт автори через призму дитячого сприйняття розкрили свій погляд на події російсько-української війни – війни за суверенітет і свободу, за соборну, єдину, вільну і незалежну Українські державу, за право на свій історичний шлях.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних