Пошук

У Піддубцях за кошти інвестора встановили новий ігровий комплекс. ФОТО

Дата: 02.01.2023 13:32
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

У перші дня нового року заведено розповідати про подарунки. Тож історія про новий сучасний ігровий комплекс з гірками, гойдалками та спортивним куточком у селі Піддубці – дуже доречна.

Школярі Мар’яна та Артем Пруси надзвичайно радіють, що по сусідству з домом тепер є облаштоване місце для активних розваг, кажуть, що їм дуже подобається.

За кілька хвилин встигли оббігати та випробувати увесь майданчик, радіють, що тепер не соромно буде запросити сюди своїх двоюрідних братів та сестер, коли вони приїдуть в гості.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Староста Піддубцівського старостинського округу Олександр Романюк теж тішиться, що вдалося реалізувати такий корисний для села проєкт. З його слів, завдяки мешканцям села, які здають в оренду ТОВ «Набуток» «ГК ВІЛІЯ»  свої сільськогосподарські угіддя, Піддубці отримали інвестицію на розвиток та покращення села у розмірі 150 000 гривень.

Аби охопити інтереси найбільшої кількості місцевих мешканців, у Підгайцівській сільській раді, порадившись, вирішили, що облаштування дитячого майданчика поблизу Будинку культури – хороша ідея, адже територія ідеально підходить для відпочинку батьків та дітей.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь зазначає, що в.о. директора ТОВ «Набуток» «ГК ВІЛІЯ» Іван Гнатюк підтримав ідею та навіть приїхав на спільну нараду, аби обговорити, які елементи будуть придбані для облаштування ігрової зони.

Наприкінці року підрядник завершив встановлення та монтаж конструкції, зробити повністю до Дня Святого Миколая, як планували, завадив сніг та морози.

Фото без опису

Фото без опису

Олександр Романюк каже, що тепер хочеться додати трохи барв та веселих малюнків на внутрішній частині паркану, аби місце для відпочинку та розваг дітей стало ще привабливішим. Навесні до цього питання обов’язково повернуться.

«Дуже приємно, що у Підгайцівській громаді працює соціально відповідальний бізнес, який готовий інвестувати у розвиток територій на який веде підприємницьку діяльність. Це хороший приклад для наслідування», - резюмував Леонід Гроголь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних