Пошук

Працівники Підгайцівської сільради придбали авто та передали його військовим. ФОТО

Дата: 29.12.2022 11:10
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

Автомобіль Mercedes VITO, який придбали працівники Підгайцівської сільської ради власним коштом, найближчим часом поїде на фронт.

Посадовці підписали документи про передачу придбаного для потреб Збройних сил України автомобіля для потреб одного із підрозділів 14-ї окремої механізованої бригади.  Автівку планують доправити у зону бойових дій на початку січня.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що автівку знайшли та придбали у Польщі, а на Волині пофарбували та замінили несправні та зношені деталі.

Фото без опису

Фото без опису

Вартість автівки та ремонтних робіт більше 100 000 гривень. Цю суму зібрали працівники апарату Підгайцівської сільської ради, разом із старостами та працівниками комунальних закладів громади. Ще 15 тисяч гривень на автомобіль додали  із коштів, які лишилися після придбання тепловізора, на який збирали гроші під час благодійного ярмарку у селі Лище, який організували місцеві мешканці та керівники релігійних громад села.

Директор Крупівської гімназії та волонтер Мирослав Філозоф зазначив, що аби довантажити автомобіль різноманітними корисностями для військових, волонтери Підгайцівської громади збирають сухпайки та інші продукти харчування, які не потрібно готувати, теплі шкарпетки, окопні свічки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних