Пошук

У Підгайцях відбулася колегія освітян

Дата: 28.12.2022 15:51
Кількість переглядів: 318

28 грудня освітяни Підгайцівської громади зібралися в залі засідань сільської ради на розширену колегію відділу освіти, культури молоді та спорту, щоб підбити підсумки минулого та обговорити готовність до нового 2023 року.

Фото без опису

У роботі колегії взяли участь: начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход, спеціалісти відділу, директори ЗЗСО, ЗДО, комунальних закладів освіти та установ громади.

Фото без описуФото без опису

Підбиваючи підсумки роботи освітньої галузі за минулий рік, Жанна Скороход зауважила, що, працюючи в умовах пандемії та воєнного стану, педагогічні колективи показали гарні результати у професійній, дослідницькій діяльності, навчальних та творчих досягненнях вихованців.

Фото без опису

Начальники структурних підрозділів відділу освіти, культури молоді та спорту, зокрема КЗ "Центральна публічна бібліотека Підгайцівської сільської ради", КЗ "Центр культури, туризму, молоді та спорту", КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" та спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту у своїх доповідях проаналізували результати роботи та окреслили напрямки і пріоритети в організації діяльності у 2023 році.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Особливу увагу звернули на реалізацію стратегії національно- патріотичного, військово - патріотичного виховання дітей та молоді, підвищення кваліфікації та саморозвиток педагогів, дотримання вимог до харчування в закладах освіти, формування електронної бази обліку дітей та дотримання ЗУ "Про освіту", "Про повну загальну середню освіту" в частині інформування громадськості та доступу до публічної інформації.

Фото без опису

Жанна Скороход подякувала освітянам за згуртованість, за активну громадянську позицію, адже від самого початку війни усі освітні заклади та працівники освіти згуртувалися та допомагали нашим захисникам та ВПО.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних