Пошук

Підгайцівські діти стали призерами міжнародного фестивалю у Ризі. ФОТО

Дата: 27.12.2022 15:25
Кількість переглядів: 199

Підгайцівський зразковий аматорський ансамбль танцю «Гармонія» здобув 1 місце у Міжнародному фестивалі творчості української молоді «Балтійські зорі», який відбувся з 20 по 23 грудня у Ризі.

Вихованки "Гармонії" під керівництвом Тетяни Салімухи підготували та представили 3 номери у номінації сучасна хореографія та спільний номер з колективом "Соняшник" ГО "Батьків і дітей з синдромом Дауна». Усі номери дуже гарно сприйнялися глядачами, та членами журі.

Зі слів Тетяни Салімухи, нагородження учасників фестивалю відбулося під час круїзу на кораблі «Baltic Qween» і стало яскравим доповненням незабутньої подорожі країнами Балтії. За перше місце у міжнародному фестивалі «Балтійські зорі» колектив з Підгайців нагородили кубком, грамотою та подарунками.

Під час подорожі на лайнері діти не лише виступали, але активно відпочивали. Для них підготували екскурсії, прогулянки, святкові шоу-програми, розваги. Діти побували у Литві, Латвії, Естонії та Швеції.

Варто зазначити, що фестиваль у Ризі організовує уродженка села Підгайці Ольга Берга, яка багато років мешкає у Латвії  та очолює там Український центр дітей та молоді.

Завдяки тісній багаторічній співпраці Українського центру дітей та  молоді Латвії під керівництвом Olga Chuhlibe Berga та ГО Національна Гідність під керівництвом Олени Балабаш, різдвяно-новорічний період для юних обдарувань та творчих колективів Волині запам’ятається святом українського мистецтва.

Головний концерт «Балтійських зір» відбувся 20 грудня в ризькому Палаці культури «Ілгуціємс». Потім учасники відправились в Таллінн. Звідти на паромі – до Стокгольма. У великому концертному залі лайнера також відбувалися концерти молодих українських талантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.