Пошук

У Липинах організували святкове дозвілля дітям військовослужбовців. ФОТО

Дата: 16.12.2022 18:15
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

У перервах між повітряними тривогами – намагаємося жити нормальним життям.  Так трапилось і сьогодні, коли трохи менше як за годину після відбою повітряної тривоги, біля адміністративної будівлі Липинського старостату почали збиратися діти. Вони – діти військовослужбовців, для яких бібліотекарка Неоніла Пастощук запланувала пізнавальну екскурсію на «Тигрес» - одну з найбільших фабрик іграшок України.

З її слів, щороку напередодні новорічних свят у бібліотеці формують групу і вирушають на майстер-клас та екскурсію у країну м'яко набивних іграшок та пластикових конструкторів.

Вже традиційно, у холі підприємства дітей чекала менеджерка «Тигреса» Надія Сенюк, окрім основної роботи вона вже кілька років є незмінним екскурсоводом усіма цікавими локаціями виробництва, тож діти вперше в житті сказали «привіт» мільйону іграшок одночасно, побували у дизайнерській – кімнаті, де народжуються ідеї для нових забавок та їх перші прототипи. Дізналися, що усі іграшки «Тигреса» - усміхаються і це не випадково – це задум, який транслює позитивне ставлення до світу у дітей від самого народження, коли до рук вони беруть першу немовлячу іграшку місцевого виробництва.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Діти із захопленням спостерігали процес розкроювання, вишивання деталей майбутніх зайченят та динозаврів, набивання іграшок екологічним волокном, виготовленим внаслідок перероблювання пластикових пляшок.

Вони побачили іграшки, які фабрика відшиває для українських дітей, знаючи їхні вподобання, та на замовлення німецьких дистриб’юторів – однооких кулеподібних кажанів та лялечок-полуничок із квадратною головою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Пані Надія зазначила, що попри те, що іграшки мають чудернацький вигляд і виготовляються для німецьких дітей, вони виготовлені з такої ж сировини і за такими ж технологіями, як і ті що продаються українським споживачам, бо іграшки фабрики – європейської якості. Саме іноземні замовники першими підтримали підприємство на початку війни, замовляли продукцію та давали можливість запустити виробництво, працювати та отримувати дохід багатьом працівникам «Тигреса».

Фото без опису

Зменшені у масштабі копії автомобілів «Мерседес» у виробництві з’явилися не випадково, спочатку представники відомого автозаводу відвідали підприємство, ознайомились із виробничими потужностями та якістю пластикових іграшок - і вже після цього підписали угоду про співпрацю. Нині фабрика виготовляє різноманітні транспортні засоби різних розмірів та конфігурацій, від сміттєвозів  до катерів, є іграшки з дорогої екологічної сировини, яку купують за кордоном.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На завершення, усі учасники екскурсії самотужки наповнили та зашили м’якеньку патріотичну іграшку у вигляді сердечка. Її можна повісити на ялинку або зробити з її брелок.

«Ми щиро вдячні адміністрації «Тигреса» за багаторічну співпрацю та добре серце, завдяки чому нам вдається підтримувати дітей приємними враженнями та подарунками під час війни. Бо іграшка – це про позитивні емоції та любов між батьками та дітьми, якби далеко від них вони не були», - вважає Неоніла Йосипівна Пастощук.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних