Пошук

У Підгайцівській громаді запрацював проєкт"Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

Дата: 09.12.2022 15:57
Кількість переглядів: 191

В рамках безпекового проєкту перший спільний захід рятувальники Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області , представники ювенальної превенції, Поліцейський офіцер Підгайцівської громади спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі провели для близько 100 учнів 5 класів Підгайцівський ліцей .

Фото без опису

В доступній, ігровій формі рятувальники розповіли школярам про заходи профілактики пожежної, мінної небезпеки, про роботу служби 101, продемонстрували як користуватися вогнегасником.

Фото без опису

Особливу увагу дітей рятувальники звернули на правильне поводження з пожежонебезпечною різдвяно-новорічною атрибутикою, правила поведінки на льоду та на попередження небезпеки травмуватися зимовими бурульками.

Фото без опису

Начальниця сектору ювенальної превенції УПД ГУНП у Волинській області Інна Остапович розповіла присутнім про безпековий проєкт та його важливість в сучасних умовах.

Фото без опису

Зраділи діти подарункам у вигляді світло відбивних смайликів😃, які подарували всім присутнім, а поліцейський офіцер Олександр Остапчук пояснив школярам про важливість бути помітними на дорозі у вечірній час доби.

Фото без опису

Вихователь безпеки в освітньому середовищі Наталія Матвіюк познайомилася зі школярами, розповіла про свої повноваження, та пояснила учням як вони зможуть комунікувати з вихователем безпеки.

Фото без опису

💬"В цілому, інформація, яка була доведена до відома учасників освітнього процесу була корисною, цікавою, охопила всі основні напрямки безпекового поводження в сучасних умовах. Дякуємо всім учасникам заходу та службам за співпрацю",- підсумувала Наталія Матвіюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних