Пошук

У Підгайцях відбулась координаційна зустріч щодо впровадження проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

Дата: 08.12.2022 13:36
Кількість переглядів: 247

8 грудня в Підгайцівській сільській раді відбулась координаційна зустріч, в ході якої освітяни, представники ювенальної превенції, служби ДСНС та спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі Підгайцівської громади напрацювали алгоритм дій щодо реалізації спільного проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» у Підгайцівській громаді.

Фото без опису

У робочій зустрічі взяли участь начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Наталія Матвіюк,   начальниця сектору ювенальної превенції УПД ГУНП у Волинській області  Інна Остапович, рятувальники  Луцького районного управління ГУ ДСНС, заступники з виховної роботи Підгайцівського та Липинського ліцеїв, поліцейський офіцер громади.

Фото без опису

Інна Остапович розповіла присутнім, що на Волині працюватиме 4 вихователя безпеки, які пройшли 4-тижневе навчання у Львівському національному університеті внутрішніх справ.

Фото без опису

Посадовиця наголосила, що Підгайцівська громада найвідповідальніше підійшла до досягнення мети проєкту -  створення безпеки дітей в освітньому середовищі тому, першу координаційну нараду вирішили провести в Підгайцях.

Фото без опису

Учасники круглого столу обговорили план дій щодо проведення спільних безпекових заходів у відповідності до затверджених планів роботи навчальних закладів.

Посадовці звернули увагу на 
основні виклики, передовий досвід та інноваційні техніки в організації безпеки учасників освітнього процесу та напрацювали шляхи підвищення рівня захищеності дітей, протидії вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них через реалізацію спільних заходів.


Нагадаємо, що проєкт "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» впроваджується МВС, Національною поліцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з МОН, Мінсоц, Мінрегіон, освітнім омбудсменом разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Асоціацією міст України, Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад та громадами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних