Пошук

До дня ЗСУ аматори культури Підгайцівської громади підготували концертну програму

Дата: 06.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 186

Українські військові незламні й нескорені. У День ЗСУ, найкращі вітання і побажання для наших захисників лунали зі сцени концертного залу.

Хореографічні, вокальні, театральні номери талановитих та патріотичних мешканців зігріли серця та дарували приємні відчуття, які нагадали захисникам про переваги мирного життя та затишку, до якого вся країна прагне та неймовірними зусиллями виборює у збройному протистоянні з ворогом.

Щирими емоціями зустрічали захисники номери у виконанні Богдана Чижа "Там біля тополі калина росте ", вокального ансамблю "Браво": "Хочу жити без війни", хореографічну композицію "Враже" у виконанні місцевого танцювального колективу, Анастасію Гаврилюк: "Квітка Розмарія", Оксану Калькову: "Мій край", Тріо БК Липини :"Думи мої, думи", Сергія Лесика:"Віра в майбутнє", Ігора Левчука з піснею "ЗСУ", Вокальний ансамбль "Жива пісня": "Очерет", вокальний ансамбль "Криниченька".

На згадку про чудовий вечір від колективу вчителів та учнів місцевої гімназії хлопцям презентували тепленькі презенти та патріотичні браслети🇺🇦.

Сподіваємось, війна найближчим часом скінчиться нашою спільною Перемогою, ми відстоїмо свою волю і всі житимемо у Мирній, процвітаючій Україні🇺🇦.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.