Пошук

У Кубку Підгайцівської громади з дзюдо змагались понад 150 учасників з різних куточків Волині. ФОТО

Дата: 06.12.2022 07:00
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

4 грудня у селі Підгайці відбувся відкритий турнір з дзюдо  «Кубок Підгайцівської сільської ради» серед юнаків та дівчат 2010-2016 років народження. Майже 150 учасників віком від 6 до 12 років з’їхалися із Шацька, Іванич, Ковеля, міста Луцька та Луцького району, аби визначити найвправніших бійців.

У загальнокомандному заліку кубок першості виборола команда фізкультурно-спортивного товариства «Колос», друге місце дісталось вихованцям Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи  (ДЮСШ), третє місце зайняла команда Підгайцівської громади. Її представляли 16 вихованців Романа Качковського, які вибороли 13 нагород та закрили трійку переможців.  Головний суддя змагань - Сакір Олег Борисович.

Фото без опису

Фото без опису

Турнір відкрили традиційно виконанням Гімну України та хвилиною мовчання в пам'ять про загиблих у війні українців. Привітали учасників відкритого кубку з початком змагань заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук та керівник «Федерації дзюдо Волині» Віталій Петрович Терешкевич. Вони подякували батькам та тренерам за вклад у розвиток спорту, підтримку дітей у бажанні займатись дзюдо навіть у такі непрості часи та побажали усім реалізувати свій спортивний потенціал у мирній Україні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дівчатка та хлопчики змагалися на татамі окремо, у своїх вікових категоріях, та вражали глядачів затятістю до перемоги. Вирували емоції у тренерів та батьків, часом, витирали сльози через спортивні невдачі самі учасники, однак у такій конкурентній боротьбі особливо приємно було отримувати медалі та грамоти переможцям Кубка Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  • Перше місце у своїх вікових категоріях вибороли вихованці Підгайцівського клубу: Чумак Св‘ятослав, 2015 р.н з Підгайців, Юртаєв Олексій (2014р.н) з Лища, Романюк Дмитро (2015р.н.) з с.Підгайці, Курилко Остап (2016 р.н) із с.Підгайці.
  • Друге місце: Чумак Олександр (2015) Підгайці, Якимлюк Кирило (2014) Підгайці, Злотко Марк (2012) Підгайці, Марковський Маркус (2016) Підгайці.
  • Третє місце: Наврусевич Ярослав (2014р.н) з Підгайців, Римша Ганна (2014р.н) Підгайці, Наумчик Христина (2013р.н) Підгайці, Макара Юрій (2012р.н.) Підгайці, Забродський Роман (2012р.н) Підгайці.
  • П’яте місце та спортивний досвід змагань отримали наймолодші вихованці  - семирічні Шелепун Артем з Підгайців, Кушніренко Ілля та Коржик Данило з Лища.

«Мені дуже приємно, що у Підгайцівській громаді активно діє секція з дзюдо. Щоразу радію перемогам дітей та намагаюся усіляко підтримати тренера – Романа Качковського. Я щиро вдячний йому за активну життєву позицію та організацію «Кубка Підгайцівської сільської ради». Попри те, що ми є сільською громадою, до нас приїхали учасники із найбільших міст області та віддалених містечок - і це дуже хороший показник. Я ж, своєю чергою, щоразу шукаю можливості придбати кубки, медалі, аби діти могли яскраво переживати свої перші перемоги в дзюдо і мотивувати їх до кращих майбутніх результатів», - зазначив Олександр Бляшук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних