Пошук

У Підгайцівській громаді працюватиме спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі

Дата: 28.11.2022 10:51
Кількість переглядів: 456

Начальник служби у справах дітей Підгайцівської сільської ради Наталія Матвіюк підвищила кваліфікацію на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Фото без опису

Посадовиця взяла участь у пілотному проекті «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі», втіленого МВС, Національною поліцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з МОН, Мінсоц, Мінрегіон, освітнім омбудсменом разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Асоціацією міст України, Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад та громадами.

Фото без опису

Мета проєкту - посилення безпеки дітей в освітньому середовищі.

Фото без опису

Спеціаліст з безпеки співпрацюватиме з закладами середньої загальної освіти впроваджуватиме передовий досвід та інноваційні техніки в організації безпеки учасників освітнього процесу, підвищенні рівня захищеності дітей, протидії вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них.

"Майже місяць (4 тижні) Львівський національний університет внутрішніх справ #ЛьвДУВС став нам надійною домівкою і справжньою скринею науки і практики.

Викладачі моделювали ситуації (інколи навіть дуже стресові) і вчили нас як діяти в надзвичайних ситуаціях. Багато уваги приділили вивченню юридичних аспектів застосування адміністративного та кримінального права.

Я надзвичайно рада тому, що мала можливість слухати, спілкуватись і радитись з такими молодими, розумними і надзвичайно талановитими спеціалістами. Це неоціненно-важливий досвід, який ми будемо застосовувати для покращення якості життя в громаді", - розповіла Наталія Матвіюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних