Пошук

Підгайцівська громада виборола дві нагороди на обласному фестивалі спорту

Дата: 21.11.2022 15:00
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

У неділю команда Підгайцівської громади взяла участь  у чемпіонаті Волинської організації ВФСТ «Колос» з дартсу, настільного тенісу, шахів та шашок, присвяченого Дню працівників сільського господарства за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині 2022 серед команд міських, сільських та селищних територіальних громад.

Цьогоріч у чемпіонаті брали 7 міських команд та 9 команд сільських громад Волині. Не дивлячись на професійність суперників, Підгайцівська громада показала достойний результат, гідно конкуруючи із гравцями міських команд.

Наші учасники-аматори у двох видах змагань увійшли в трійку лідерів попри те, що змагались, зокрема, і з кандидатами в майстри спорту, учасниками всеукраїнських чемпіонатів із міських спортивних шкіл області.

Фото без опису

Тетяна Бляшук з Лища, яка напередодні пройшла відбір у Підгайцівській громаді і стала кращою з дартсу, виборола 2-ге місце у цій же категорії на обласних змаганнях, набравши лише на 1 бал менше за переможницю.

Фото без опису

Третє місце із шашок здобула мешканка села Воротнів, заступниця директора місцевої школи Людмила Філовець, якій довелося грати із сильними учасниками всеукраїнських змагань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Четверте місце з настільного тенісу серед жінок отримала Олена Мартинюк із Борохова, поступившись бронзовій призерці кількома очками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дякуємо й іншими учасникам – Миколі Римару з села Романів, Назару Гуньку із Липин та Миколі Палічуку зі Звірова, які теж достойно змагались за честь громади, здобувши 5 та 6 місця у загальному рейтингу із 16 учасників.

Попереду нові перемоги та новий досвід. Дякуємо за підготовку до змагань та командний дух спортивним інструкторам Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Володимиру Харчуку та Віталію Шкорупському.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних