Пошук

У Підгайцях актори лялькового театру подарували дітям незвичайну виставу і яскраві емоції

Дата: 21.11.2022 12:44
Кількість переглядів: 170

18 листопада, напередодні «Дня спільних дій в інтересах дітей», у приміщенні Будинку культури села Підгайці відбулась вистава "Солом'яний бичок" у виконанні Волинського  обласного академічного театру ляльок.

Місцеві дітлахи, в тому числі з  родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування, з прийомних сімей, переглянули театральну постановку.

«Солом'яний бичок» — це сучасна українська вистава. Діти разом з акторами поринули у історію  Діда та Баби, які жили в одному селі дуже бідно і тому вирішили не купити живого бичка, а зробити його. А допомогти у цій справі бралися і коваль, і гончар, і кравець...

Жваві емоції, які вирували на сцені передавались дітлахам, чиї обличчя сяяли усмішками та щирим дитячим сміхом..

"Метою зустрічі стало об’єднання зусиль задля звернення уваги на необхідності дотримання інтересів та прав дітей на щасливе та безтурботне життя, адже діти - наше майбутнє, квіти життя. Вони найщиріші, безкорисливі, справжні.  Захід приурочили до Дня спільних дій в інтересах дітей", - розповіла спеціаліст служби у справах дітей Підгайцівської сільської ради Аліна Піскорська.

У зв'язку з обмеженою кількістю місць в укритті та неплановими вимкненнями електроенергії захід не був велелюдним та анонсованим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.