Пошук

Відповідь на заяву Луцької райради

Дата: 18.11.2022 15:08
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

Луцька районна рада продовжує шантажувати Волинську обласну військово-цивільну адміністрацію та Підгайцівську сільську раду погрозами припинити опалення Луцької районної лікарні

Сьогодні голова Луцької районної ради Олександр Омельчук заявив про те, що кошти, які вони виділили на придбання пелети для котельні КП Райтеплобуд, яка нині у їхній власності, закінчуються. Коштів на продовження опалювального сезону нібито немає. Заради справедливості зауважимо, що це ж підприємство продовжує опалювати приміщення Луцької районної ради, яка якраз і заявляє, що пацієнти лікарні з понеділка мерзнутимуть.

Нагадаємо, що порушуючи чинне законодавство, Луцька райрада досі не передала на баланс Підгайцівської сільської ради котельню у Липинах, яка була єдиним майновим комплексом з Луцькою центральною районною лікарнею.

Тож виникла правова колізія, коли лікарня на балансі Підгайцівської сільської ради, а котельня, яка у дворі медзакладу, належить Луцькій райраді.

На сьогодні сільрада чекає перше судове засідання у справі щодо передачі приміщення котельні у власність Підгайцівської сільської ради через суд, однак з невідомих причин засідання кілька разів переносилося.

Щодо фінансових зобов’язань Підгайцівської сільської ради перед Луцькою райлікарнею. З бюджету громади для потреб медзакладу на оплату послуг теплопостачання у 2022 році з бюджету Підгайцівської сільської ради виділили 2 583 637 гривень. З цієї суми за опалення лікарні у листопаді Рейтеплобуд вже отримав 255 200 гривень.

Підгайцівська сільська рада, користуючись моментом, нагадує керівництву Луцької районної ради про те, що пропозиція взяти на баланс сільської ради приміщення котельні у постійне користування досі актуальне.

У такому разі, райрада може раз і назавжди розв'язувати свої проблеми із забезпеченням опалювального сезону у Луцькій райлікарні, а Підгайцівська сільська рада оперативно вирішить питання з придбанням пелети для котельні й збереже комфортні умови для пацієнтів медзакладу. Сподіваємося на ваше вольове і мудре рішення! Все у ВАШИХ руках!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних