Пошук

В одному із сіл Підгайцівської громади встановлять новий ігровий комплекс. ФОТО

Дата: 18.11.2022 14:00
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Біля Піддубцівського будинку культури до Дня Святого Миколая планують встановити ігровий комплекс з гойдалками, гірками, каруселями, зоною для спортивних ігор та відпочинку батьків.

Така ідея виникла у старости Піддубцівського старостинського округу Олександра Романюка після розмови із в.о. директора ТОВ «Набуток» «ГК ВІЛІЯ» Іваном Гнатюком.

Аграрне підприємство орендує на території старостинського округу землі, тож, як соціально відповідальний бізнес, вирішили виділити близько 150 000 гривень на розвиток села. Попри те, що Піддубцях мешкає багато сімей з дітьми, гарного майданчика для дитячих розваг у центрі села не було.

Днями, у Підгайцівській сільській раді відбулась нарада за участі заступника Підгайцівського сільського голови Леоніда Гроголя, старости Олександра Романюка, директора ТОВ «Набуток» Івана Гнатюка, директорки Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Тетяни Ковжук, які розглянули пропозиції Ігоря Климчука, підприємця Луцького району, щодо облаштування ігрової зони.

Фото без опису

Фото без опису
За результатами зустрічі, учасники визначились з елементами дитячого майданчика, які планують встановити біля Піддубцівського будинку культури, а інвестор і підприємець домовились про оплату та терміни виконання робіт.

«Ми дуже раді, що на території нашої громади є соціально відповідальні підприємства, які користуючись ресурсами громади, віддячують інвестиціями у розвиток сіл, на території яких ведуть господарську діяльність. Це прогресивний підхід, який давно практикують в Європі. І це хороший приклад для наслідування. Будемо сподіватись, що й в інших селах підприємці проявлять схожу ініціативу. А «Вілії» ми дуже дякуємо, бо у цьому році вони інвестують у покращення благоустрою Піддубцівського, Борохівського та Хорлупівського старостинських округів Підгайцівської громади», - підсумував Леонід Гроголь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних