Пошук

У Підгайцях провели першість серед спортсменів-аматорів у п’яти видах спорту

Дата: 31.10.2022 17:37
Кількість переглядів: 347

Команди Лищенського, Романівського та Хорлупівського старостинських округів стали лідерами спортивних змагань Підгайцівської громади. 

На вихідних у Підгайцях провели першість серед спортсменів-аматорів у  п’яти видах спорту - армреслінг, гирьовий спорт, штовхання ядра, підтягування на перекладині та дартс. Організував змагання Центр культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради.

За підсумками загальнокомандного заліку, перше місце виборола командаЛищенського старостинського округу,

друге місце – у Романівського

 третє місце у Хорлупівського старостинських округів. 

Найемоційнішою боротьба була у силових видах змагань, аби визначити найсильніших учасників, іноді доводилось проводити додаткові спаринги.

Найзатятіше змагалися жінки, чим здивували не лише уболівальників та інших учасників команд, а й суддівський склад.

У штовханні ядра найкращий результат серед чоловіків показав Хорлупівський староста Василь Грудік – 9, 78 метрів.

Серед жінок – першість  у Тетяни Войтюк з села Ботин Романівського старостинського округу. Вона кинула ядро на відстань у 6, 35 метри.

У дартсі лідерські позиції зайняли: Тетяна Бляшук із Лища – серед жінок та  Володимир Харчук з Липин - серед чоловіків. 

У гирьовому спорті першість для Лища виборов Валентин Приходько.

В армспорті серед чоловіків перше місце - у жителя села Гаразджі  Ігора Сіменовича, серед жінок найсильнішою виявилась Надія Бортнік із села Романів.

Лідери команд – сільські старости лишилися задоволені результатом змагань. Староста Романівського старостинського округу Віктор Ковжук зізнався, що сподівався на хороший результат, але був здивований, як завзято боролися у силових видах за перемогу саме учасниці змагань.

Олена Голубович  - староста Лищинського старостинського округу подякувала за перемогу усім учасникам першості громади й наголосила, що  такі дійства дуже корисні, адже кожен мешканець громади, має нагоду випробувати себе і знайти в собі нові таланти. 

?Директорка Центру культури,  туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук зазначила, що спортивні змагання серед дорослих – хороша практика, аби сформувати сильну команду Підгайцівської громади, яка буде здатна виборювати призові місця в обласних та районних змаганнях. 

Заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук зазначив, що попри війну, Волинська військова адміністрація продовжує розвивати спорт, ініціює спортивні заходи, тож і громади мають працювати у цьому напрямку.

Тому в освітніх та позашкільних закладах громади активізували спортивні секції для дітей та дорослих, а на стадіонах  футбольних клубів «Піддубці» та «ОТГ» щотижня відбуваються ігри в рамках чемпіонатів та кубків Луцького району на підтримку ЗСУ.

Фотозвіт тут на нашій сторінці у Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.