Пошук

У Підгайцівській громаді відзначили День захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2022 14:21
Кількість переглядів: 669

14 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність незалежно від роду діяльності та статі.

Ці свята пов’язані між собою та символізують справжній зв’язок поколінь, історичну традицію і є уособленням відваги та героїзму українського народу.
Тож, з цієї нагоди у Підгайцівській сільській раді відбувся урочистий захід, участь у якому взяли заступники Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, Олександр Бляшук. 

До заходу долучились: начальник групи морально-психологічного забезпечення Луцького ТЦКТП та СП  Юрій Хом'як,  перший заступник голови ЛРВА  Сергій Шкода, заступниця голови ЛРВА Алла Ганіч, запрошені родичі захисників, волонтери, поліцейські офіцери Підгайцівської громади.

Фото без опису

Присутні  подякували всім  захисникам і захисницям, які сьогодні захищають нашу державу та боронять територіальну цілісність України. Побажали їм міцного здоров'я, незламної волі, успіхів, якнайшвидшої Перемоги, миру та плідної праці на благо держави.

Фото без опису

У всіх промовах звучали слова невимовного суму за полеглими Героями,  ми не маємо права забувати тих, хто поклав своє життя за Батьківщину. 
 Орденом  «За мужність» III ступеня (2022, посмертно) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі у відповідності до Указу Президента України від 28 березня 2022 р. № 183 посмертно відзначений Владислав Неділько. Старший солдат загинув під час підриву ДРГ противника  - танку. Юрій Хом'як вручив  нагороду  батьку полеглого героя Василю Недільку , жителю села Липини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Сергій Шкода вручив подяки за громадську активність, самовідданість, невтомну волонтерську діяльність та з нагоди Дня захисників і захисниць України місцевим волонтерам Муляр Оксані з села Воротнів та  Вадиму Байготі з Підгайців.

Фото без описуФото без опису

За успішне  і сумлінне виконання службових обовязків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок  у справу забезпечення охорони прав та свобод людини, протидії злочинності, підтримання  публічної безпеки і порядку на території Підгайцівської сільської ради  подяками Підгайцівської сільської ради відзначені  поліцейські офіцери  громади - Микола Толстіхін,  Олександр Остапчук,  Дмитро Гриб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних