Пошук

Привітання з Днем захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2022 09:46
Кількість переглядів: 452

Дорогі наші захисники та захисниці, дорога громадо!

14 жовтня Україна щорічно відзначає чотири свята: День захисників та захисниць, Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День створення Української Повстанської Армії.

Вже восьмий місяць на нашій землі триває боротьба, якої світ не бачив від часів 2 Світової війни.

Ця війна розставила акценти та показала для нас справжні національні цінності. Прагнення жити в незалежній державі, незламність духу українських козаків, згодом воїнів УПА, а нині захисників та захисниць від російських окупантів заслуговують на повагу усього світу.

Героїчні й славні часи козацького лицарства є нашою національною гордістю та історичним спадком, який надихає український народ йти вперед до Перемоги.

Сьогодні, під час російсько-української війни, кожен українець та українка тримають свій фронт, наближаючи Перемогу зі зброєю у руках, у волонтерських рядах чи на своєму робочому місці, адже захисником є той, у кого в серці є Україна.

Ми - сильна нація, яка вміє об’єднатися, ми пам’ятаємо історію і будуємо незалежну, вільну, демократичну Україну на політичній карті світу.

Як і наші пращури, сьогодні ми звертаємося до Пресвятої Богородиці за заступництвом від загрози іноземного поневолення. З вірою і надією сподіваємося, що будуть почуті всі наші молитви про Мир на українській землі та небесний захист для наших воїнів.

Бажаємо українським захисникам та захисницям міцного здоров’я та сили духу. Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою

сільський голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Підгайцівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.