Пошук

“Майбутні змінотворці задля кращого клімату” - учні Піддубцівського ліцею відвідали львівський дизайнатон з екоосвіти

Дата: 12.10.2022 15:44
Кількість переглядів: 160

Учні Піддубцівського ліцею стали єдиними на Волині фіналістами проєкту “Майбутні змінотворці задля кращого клімату”, який реалізується ГО “Плато” за підтримки Федерального уряду Німеччини.

Фото без опису

 Аліна Гезун, Дарина Драницька  спільно з заступницею директорки Ольгою Чухілевич нещодавно відвідали 3-денне навчання з екоосвіти у Львові спільно з 8 командами-фіналістами.

Фото без опису

Учасники покращили власні знання про зміну клімату, про природоорієнтовані рішення та сталий розвиток, ознайомлися з новими освітніми методиками, а також, розробили власні екопрограми (поза) шкільної освіти, які згодом будуть опубліковані у тематичному посібнику. 

Фото без опису

У числі 9 команд-учасників дизайнатону учні відвідали перший продовольчий банк «Тарілка»,  ознайомилися з проєктом вирощування мікрозелені у ліцеї «Львівський», побували на екскурсії на першій в Україні компостувальній станції та інших цікавих екологічних локаціях міста Львова.

Організатори проєкту обрали четверо вчителів-переможців, серед яких – керівниця команди Піддубцівського ліцею Ольга Чухілевич, яких нагородили ознайомлювальною поїздкою до Берліну. Подорож з метою вивчення кращих практик німецьких громад в контексті реалізації природоохороних екологічних рішень запланована на листопад місяць. 

Фото без опису

Довідково: Проєкт фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини у рамках програми «Розширення співпраці з громадянським
суспільством у країнах Східного партнерства». До участі у проєкті були запрошені освітяни та активісти з Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької та Закарпатської областей. Програма передбачала попередній відбір 35 заявок та складалася з 6 навчальних вебінарів та 3-денного дизайнатону у Львові для 8 команд-фіналістів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних