Пошук

Ковалі з Борохова майструють скоби для укріплення бліндажів

Дата: 05.10.2022 11:28
Кількість переглядів: 569

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну ініціативні мешканці Борохівського старостату згуртувалися, щоб допомагати нашим військовим.

Близько десяти чоловіків, які мають величезне бажання і розуміння, що можуть бути корисними для фронту на мирній Волині почали виготовляти власноруч будівельні скоби.

Фото без опису

Адже, на якомусь етапі війни гостро постало питання укріплення наших позицій та будівництва бліндажів. Гроші та метал для скоб збирали всім селом.

Фото без опису

Староста Катя Маннонова розповіла, що приміщення з усім необхідним устаткуванням для роботи з металом надав борохівчанин Іван Зелінський.

Команда з місцевих чоловіків, назвемо їх ковалі - початківці з: Тараса Мартинюка, Михайла Дроздюка, Романа Демидюка, Андрія Фісюка, Олександра Ушакова, Олега Нечипорука, Андрія Смалюка, Максима Вигнанця, Сергія Захарчука, Віктора Шевчука, Сергія Лавренюка, Олексія Дмитрука, Максима Степанюка, Володимира Скопюка, Сергія Симчука - взялися кувати метал.

Фото без опису

Спільно з волонтерською організацією ГО "Станція добра" скоби, разом з іншою необхідною допомогою відправляли адресно на потреби військових.

Тепловізор, автомобіль ЗІЛ, пальне, теплі речі, перев'язувальні матеріали, ліки та найчастіше - продукти харчування та засоби першої необхідності за потребами жителі Борохівського старостату систематично доставляли у найгарячіші точки на лінії зіткнення для військових та на потреби цивільних.

"Ковалем стає лише той, хто кує, - говорить українське прислів'я. Так само і ми, кожен на своєму місці можемо робити свій вклад у спільну Перемогу. Потрібно лише мати гаряче патріотичне серце та працьовиті руки", - зазначила староста Катерина Маннонова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних