Пошук

Вітаємо з Всесвітнім днем архітектора

Дата: 03.10.2022 15:02
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

У перший понеділок жовтня архітектори всього світу відзначають своє професійне свято.

Це свято було засноване Міжнародним союзом архітекторів (МСА) у1985 році. А сам МСА був створений одразу після другої світової війни з метою вирішення проблеми відновлення зруйнованих війною населених пунктів і промислових підприємств - наслідків другої світової війни.

Професія надзвичайно актуальна, адже на Україну після нашої Перемоги чекає відбудова за новими, найсучаснішими стандартами.

Тож вітаємо всіх причетних з професійним святом, бажаємо натхнення, творчих успіхів, кар'єрного просування. Хай ваше життя буде наповнена щастям і успіхом.

Користуючись нагодою, вітаємо начальника відділу - головного архітектора Олексія Удалова та головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Підгайцівської сільської ради Вікторію Луцишину з підвищенням кваліфікації на базі Волинського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Фахівці пройшли підготовку за програмою «Повідомлення і дозволи у будівельній сфері", проведеного за підтримки швейцарсько-української програми EGAP “Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади», що реалізується фондом Східна Європа та фондом Innovabridge.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних