Пошук

Практичні аспекти реєстрації та подання заявок на підтримку для аграріїв в Державному аграрному реєстрі вивчали у Підгайцівській сільській раді

Дата: 26.09.2022 10:43
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

23 вересня 2022 року представник Підгайцівської ТГ Яна Гончарук взяла участь в онлайн-семінарі для уповноважених спеціалістів представників територіальних громад щодо практичних аспектів реєстрації та подання заявок на підтримку для аграріїв  в Державному аграрному реєстрі. 

Захід проходив за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Європейського Союзу та Світового банку.

Технічні фахівці ДАР надали консультації щодо основних питань, які виникають у агровиробників під час реєстрації у реєстрі та поданні запитів на участь у програмах державної підтримки. А також, продемонстрували функціонал кабінету ОМС у ДАР.  
 
Нагадаємо!
Мінагрополітики запустило онлайн платформу для прямої й єдиної взаємодії держави та агровиробників – Державний аграрний реєстр.

Державний аграрний реєстр – це автоматизована електронна система для ефективного і прозорого розподілу та адміністрування усіх видів підтримки для українських аграріїв, що надаються в межах державних програм, у вигляді грантів від міжнародних партнерів, а також будь-яких інших видів технічної допомоги.


ДАР (dar.gov.ua) – це єдиний цифровий хаб для агровиробників України. Платформа працює подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах – членах ЄС. Агровиробники, зареєстровані у ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

Доступ до ДАР: http://www.dar.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних