Пошук

Подаруйте дитині родину

Дата: 23.09.2022 09:54
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

Якщо ви живете в Луцькому  районі, ваше серце наповнює любов до дітей,  та ви бажаєте, щоб ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання та можливість взяти у свій дім на виховання дитину-сироту, чи дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, створити для неї дійсно справжню родину – звертайтесь до служби у справах дітей Луцької райдержадміністрації  за  адресою:  м.  Луцьк,  вул.  Ковельська,  53, тел. 0332 760 407.

 

Наприкінці вересня в Україні - День усиновлення. Це свято звертає нашу увагу на важливість висловлення подяки від імені всього суспільства усиновителям, співробітникам дитячих будинків, прийомним батькам, опікунам, піклувальникам, співробітникам служб у справах дітей – усім, хто причетний до цього свята. День усиновлення на Україні є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки.

 

Усиновлення - це прийняття в сім'ю неповнолітньої дитини  на   правах сина чи доньки. Дитина втрачає усі права і зобов'язання щодо своєї попередньої сім'ї і батьків і набуває прав і обов'язків (в тому числі майнових) рідних  дітей. Одним словом дитина стає рідною.

 

Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В службі у справах дітей райдержадміністрації на обліку перебуває 41 дитина, яка має підстави для усиновлення. На території району проживає 55 сімей, які усиновили 72 дитини.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних