Пошук

У Гаразджі в рамках Всесвітнього Дня прибирання упорядкували урочище "Гори". ФОТО

Дата: 16.09.2022 16:42
Кількість переглядів: 621

Фото без описуДо Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» мешканці Підгайцівської громади наводили лад у селі Гаразджа.

Працівники Підгайцівської сільської ради, актив Молодіжної ради при Підгайцівській сільській раді, депутати сільради Тетяна Ковжук, Світлана Зінкевич та Олександр Колошва, працівниками комунальних установ Піддубцівського старостинського округу, прибирали на території гір, де розміщені траси мототреку.

Староста сіл Піддубці та Гаразджа Олександр Романюк розповів, що раніше урочище було місцем активного відпочинку для любителів екстриму, тож є надія, що після війни ралі відновляться.

За дві години волонтери зібрали більше як пів сотні пакетів сміття, які найближчим часом вивезуть на полігон працівники Комунального Підприємства при Підгайцівській сільській раді.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь звертає увагу учасників акції та мешканців громади на те, що самовільно викидати побутове сміття у не відведених для цього місцях – порушення правил благоустрою громади. Аби надалі уникнути засмічення територій, посадовець запропонує розглянути можливість встановити на території мототреку кілька камер відеоспостереження.

Після прибирання в урочищі, Молодіжна рада на чолі з Ольгою Кобилянською, продовжила «World Cleanup Day» поблизу клубу у Гаразджі, де пофарбують лави та додадуть барв на дитячому майданчику.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних