Пошук

Мешканка Липин отримала звання «Мати – героїня». ФОТО

Дата: 07.09.2022 09:31
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

12 років безперервної декретної відпустки, - така історія молодої багатодітної мами із села Липини Підгайцівської громади. Разом із чоловіком Володимиром, Валентина Шотолюк виховує 5-ро дітей. Найстаршому сину Дмитру лише 18, найменшій доньці у серпні – 10. Між усіма дітьми різниця у 2 роки.

Вручити Посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня» та значок до нього мешканці села Липини Валентині Володимирівні Шолотюк 6 вересня 2022 року приїхали заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук та начальниця відділу соціального захисту населення Катерина Голубович.

Фото без опису

Фото без опису

Почесне звання «Мати-героїня», за рекомендацією виконкому Підгайцівської сільської ради, ще у грудні 2021 року присвоїв Президент України Володимир Зеленський.

Після декрету, у 2016 році Валентині вдалося на два роки повернутися до педагогічної практики у Липинську школу. Там вона працювала асистентом вчителя, хоча, закінчивши школу з срібною медаллю, успішно склала іспити та вступила на філологічний факультет, де у 2004 році отримала диплом філолога.

Сім’я живе дружно, дітей виховують патріотами рідної землі, увесь вільний час мама приділяє вихованню та допомозі у навчанні дітям.

12-річний Михайло полюбляє українську мову, має неабиякі успіхи у технічному моделюванні, яким займається у позашкільний час. Це помітили в Управлінні освіти, науки, молоді Волинської обласної державної адміністрації та відзначили його старання грамотою. Інші діти теж добре навчаються та ведуть активне шкільне життя.

Фото без опису

«Щиро радію, коли дізнаюсь, які чудові люди є нашими односельцями. Ще раз вітаю Валентину Шотолюк із високим званням, яке їй дав Президент, але зазначу, що для кожної мами найважливіша винагорода – любов та повага дітей. Тож бажаю, щоб діти тішили її успіхами та гарною вдачею, шанували та допомагали в усьому», - розповів після візиту на своїй сторінці у Фейсбуку Олександр Бляшук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних