Пошук

Вихованці Підгайцівського дитсадка збирали осінній урожай

Дата: 02.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

На прогулянці вихователі дитячого садка у Підгайцях провели пізнавальну та цікаву розмову для своїх вихованців про чудову пору року – осінь та зібрали врожай на власному городі.

Фото без опису

Діток познайомили з послідовними процесами вирощування городини. Адже, навчальна програма дошкільного виховання передбачає трудову діяльність - формування у дітей навичок і вмінь, почуття поваги до праці дорослих.

Фото без опису

Директорка садочка Наталія Дядяніна розповіла, що "Ось, нарешті, ми дочекалися вихованців та всі гуртом нарвали зелені, назбирали овочів до обіднього супу. Діти захоплено розповідали, яку городину допомагали садити батькам під час вимушених канікул, адже виховання справжніх господарів і господинь, якими є українці починається змалку".

Фото без опису

Нагадаємо, що колектив дитячого садочка “Малятко” влітку на території дитячого навчального закладу облаштував город. Всі разом підготували грунт, звільнивши його від залишків будівельних матеріалів та каміння, привезли чорнозем, піддобрили землю та посадили городину: помідори, огірки, квасолю, кабачки, моркву, зелень. Завдяки колективній праці, отримали гарний результат, а врожай збирали вже разом з вихованцям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних