Пошук

До відома сільгоспвиробників Підгайцівської територіальної громади

Дата: 26.08.2022 10:11
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

Мінагрополітики запустило онлайн платформу для прямої й єдиної взаємодії держави та агровиробників – Державний аграрний реєстр.

Державний аграрний реєстр – це автоматизована електронна система для ефективного і прозорого розподілу та адміністрування усіх видів підтримки для українських аграріїв, що надаються в межах державних програм, у вигляді грантів від міжнародних партнерів, а також будь-яких інших видів технічної допомоги.

ДАР (dar.gov.ua) – це єдиний цифровий хаб для агровиробників України. Платформа працює подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах – членах ЄС. Агровиробники, зареєстровані у ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

Доступ до ДАРhttp://www.dar.gov.ua

ДАР створений на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції», постанови Кабінету міністрів України № 573 від 02.06.2021 «Про функціонування Державного аграрного реєстру».

Запис відкриття Державного аграрного реєстру (ДАР) можна переглянути за посиланням:http://www.youtube.com/watch?v=Y9difxyE40o&t=567s

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних