Пошук

У Підгайцівській громаді презентували сучасну кавер-версію пісні "Любіть Україну" до Дня Незалежності України. ВІДЕО

Дата: 24.08.2022 10:10
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

У Підгайцівській громаді перезентували музичний проект до 31-ої річниці Незалежності України. Увазі глядачів пропонують сучасну кавер-версію пісні "Любіть Україну" на музику Юрія Максименка.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько розповів, що на підготовку та зйомки кліпу до пісні "Любіть Україну" на слова Володимира Сосюри, витратили близько 3 тижнів. До участі у виконанні та зйомках запросили переможців другого етапу обласного пісенного конкурсу "Срібні дзвіночки" Максима Гуляра та Дарину Петрук  - вихованців Липинського ліцею та Софію Приходько - ученицю Підгайцівського ліцею.

Юні солісти виконали відому пісню разом із гуртом "Вільний Вітер", що діє у Піддубцівському будинку культури Підгайцівської громади.

Образ України зіграла юна артистка Анна Дудай.

Аранжування та звукозапис - Роман Сорока. Відео (IvenFilm) - Іван Воробей.

Фото без опису

"В умовах військового стану та реалій сьогодення повномасштабного вторгнення рф, окупації, та і очевидно екзистенційної загрози України, як ніколи постає питання вираження ідентичності, самобутності української нації, національно-патріотичного виховання. Серед вищезгаданих складових на першому місці завжди була і є українська пісня. Тому ми не могли стояти осторонь і саме за допомогою пісні, внесли свою, маленьку частинку, задля нашої спільної перемоги! Вашій увазі, шановні глядачі пропонується наша, сучасна кавер - версія цієї пісні", - зазначає керівник гурту "Вільний вітер" Михайло Дудай.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних