Пошук

30000 гривень передадуть прихожани Храму Воскресіння Христового села Звірів на підтримку ЗСУ

Дата: 15.08.2022 15:30
Кількість переглядів: 551

У неділю, 14 серпня прихожани Храму Воскресіння Христового ПЦУ села Звірів не лише святкували Маковія, а й з благословення місцевого настоятеля Храму ярмаркували. 

Фото без опису
30000 гривень назбирали жителі сіл Олександрія, Звірів, Новокотів, Веснянка на підтримку воїнів-героїв, що боронять нашу державу від ворожої агресії, продаючи смаколики та різні поробки!

Фото без опису
Від малого до старого – кожен намагався зробити свій вклад в Перемогу. Солодощі, напої, букети, браслети з бісеру, картини та різні поробки були викладені на прилавках ярмарку, а місцеві дітлахи намагалися продати навіть кошенят. Жіночки з села Веснянка - батальйон «Горішок» продавали фасовані горішки та сухофрукти та організували безпрограшну лотерею.

Фото без опису
Справжньою родзинкою свята виявилися бандерівська картопелька, тістечка-байрактарчики, вафельки-джавелінки, волонтерські кошички та інші смаколики з креативними назвами від колективу Звірівського ЗДО "Сонечко", які користувалися попитом серед присутніх.

Фото без описуФото без опису
На підтримку  військовим передадуть не лише вторговані кошти, а й малюнки та паперові янголятка – обереги, які місцеві дітлахи виготовили власноруч під час майстер класу "Янголятко для ЗСУ", організуваного у Храмі напередодні свята.

Фото без опису
Дякуємо релігійній громаді, організаторам ярмарки за активність, за підтримку ЗСУ. Адже, такі благодійні заходи на підтримку Збройних сил України нині надзвичайно важливі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних