Пошук

У Піддубцівській амбулаторії нова лікарка – Чемна. ФОТО

Дата: 10.08.2022 13:30
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

Нового лікаря у Піддубцівську амбулаторію знайшли у військовій частині. Лікарка-терапевтка після декретної відпустки та переїзду, разом з чоловіком-анестезіологом, до Луцька, не змогла влаштуватись за спеціальністю, тому понад рік працювала медичним психологом в одній із військових частин.

Нині Тетяна Борисівна Чемна тішиться, що змогла повернутись до свого фаху і тепер лікуватиме не лише душі. Після завершення Тернопільського національного медичного університету пані Тетяна працювала терапевткою у Київській Республіканській клінічній лікарні Міністерства охорони здоров’я України, пізніше переїхала за чоловіком – військовим лікарем на Львівщину, а звідти – до Луцька.

У Піддубцівській амбулаторії сьогодні людно – хтось вже отримує консультацію у лікаря, хтось проходить медогляд перед школою та перед поїздкою у санаторій. Місцеві мешканці кажуть, що дуже чекали появи лікаря, бо їздити за консультаціями до обласного центру зараз не дуже зручно і дорого. Тож тепер просять заступника Підгайцівського сільського голови Леоніда Гроголя подбати про те, щоб ще й стоматолог міг надавати послуги на місці, в амбулаторії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Тетяна Чемна розповідає, що вона, як терапевтка, обслуговуватиме доросле населення громади, надаватиме невідкладну допомогу усім категоріям населення, незалежно від того з ким підписана угода, обстежуватиме та консультуватиме, направлятиме до вузькопрофільних спеціалістів.

Також в амбулаторії є кілька ліжок у стаціонарі тож є можливість проводити медичні маніпуляції.

Підписати декларацію з терапевтом доросле населення зможе у найближчі дні. При собі необхідно мати мобільний телефон, паспорт та ідентифікаційний код. Наразі лікар прийматиме із 9.00 до 17.00 у будні.

Фото без опису

Фото без опису

Староста села Олександр Романюк вирішив підписати декларацію з лікаркою серед перших, аби відновити можливість отримувати медичні послуги. Користуючись моментом, попросив виміряти тиск і одразу зрозумів, що нехтувати візитами до лікаря не варто, навіть коли самопочуття – нормальне.

Тож тепер мешканці Піддубцівського, Борохівського, Романівського та Звірівського старостинських округів матимуть свого лікаря і отримуватимуть належний рівень медичних послуг. Однак питання щодо сімейного лікаря, який має обслуговувати дітей, відкрите.

Леонід Гроголь зазначає, що наразі є кандидатка, яка готова працювати на 0,25% ставки, тобто фактично приїжджати у Піддубці – двічі на тиждень. Пошуки сімейного лікаря на повну ставку для Піддубцівської амбулаторії продовжуються.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних