Пошук

На території Підгайцівської та Луцької тергромад будуватимуть зливну каналізацію, щоб уникнути затоплення волинського перинатального центру

Дата: 10.08.2022 09:10
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

У Волинській обласній державній адміністрації ініціювали обговорення щодо будівництва нової каналізації на території Підгайцівської та Луцької тергромад, щоб уникнути затоплення волинського перинатального центру.

 Про це йшлося сьогодні, 9 серпня 2022 року, під час робочої наради у Волинській ОДА. Зокрема, за дорученням очільника області Юрія Погуляйка, його заступники зустрілися із профільними фахівцями, аби обговорити проєкт нового каналізування.

Нагадаємо, що територія медзакладу неодноразово зазнавала підтоплення у період затяжних дощів, але у такому масштабі як це було 31 липня – вперше. Існуюча зливна каналізація на території об’єднання не розрахована на відведення води з прилеглих вулиць та з масиву села Липини і району Теремно.

Тому було вирішено збудувати нову каналізацію, аби уникнути затоплення обійстя Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства. Фінансувати ремонтні роботи планують із Луцького, Підгайцівського та обласного бюджетів.

Наразі спеціалісти проводять відповідні експертизи та аналізи усіх робіт, опісля буде розрахована вартість такого проєкту.

Інформація та фото пресслужби Волинської ОДА

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних