Пошук

На черговій сесії депутати впорядкували питання медицини, КП та ліквідували відділ в апараті сільської ради

Дата: 04.08.2022 19:45
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

Сьогодні у Підгайцях відбулась 19-та позачергова сесія  Підгайцівської сільської ради восьмого скликання.

Основні питання порядку денного стосувалися змін у структурі та чисельності апарату Підгайцівської сільської ради. Рішення про ліквідацію відділу регіонального розвитку, проєктної та інвестиційної діяльності, та скорочення посад в інших відділах пов’язане зі зменшенням надходжень до місцевого бюджету та оптимізацією видатків за 2022 рік. Таким чином депутати прийняли рішення загалом скоротити 15 штатних одиниць.

Кілька важливих рішень стосувалося й медичної сфери – Луцькій центральній районній лікарні доповнили перелік платних послуг, який затверджений рішенням № 13/53 від 23.12.2021 року, аби держава могла компенсувати медзакладу послуги підготовки інтернів та обстеження пацієнтів кількох категорій.

Також депутати дозволили Підгайцівському центру первинної медико-санітарної допомоги додати у штатний розпис Піддубцівської амбулаторії посаду лікаря-терапевта.

Фото без опису

Фото без опису

Таким чином, за словами завідувачки центру Ольги Гунько, аби закрити потребу мешканців Піддубцівського та Борохівського старостинських округів у лікарській допомозі, з понеділка на роботу планують прийняти лікаря-терапевта, сімейного лікаря на повну ставку для амбулаторії продовжують шукати.

Також депутати затвердили оновлену редакцію Положення про проведення інвестиційних конкурсів на території Підгайцівської сільської ради та Положення про громадські слухання Підгайцівській територіальній громаді.

 

Аби допомогти Комунальному підприємству пережити непрості часи у період воєнного стану, депутати прийняли рішення надати підприємству при Підгайцівській сільській раді поворотну фінансову допомогу та продовжити  строк  повернення поворотної фінансової допомоги, наданої Комунальному  підприємству у 2021 році.

Разом з тим, ухвалили зміни до Регламенту Підгайцівської  сільської ради восьмого скликання, адже через війну може з'явитися потреба проводити сесію в онлайн режимі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних