Пошук

Вартість проїзду на двох рейсах Підгайцівської громади готові переглянути після зниження цін на пальне. ДЕТАЛІ

Дата: 14.07.2022 14:00
Кількість переглядів: 451

У Підгайцівській сільській раді відбулась зустріч керівництва громади  з перевізниками на маршрутах «Луцьк - Воротнів» та «Луцьк - Верхівка».

Заступник сільського голови Леонід Гроголь та координаторка розвитку транспортної мережі у Підгайцівській громаді Тетяна Тирилюк ініціювали обговорення перспектив зменшення вартості проїзду у приміському транспорті, оскільки отримали з таким проханням звернення від мешканців села Воротнів.

Перевізники готові до діалогу і намагаються врахувати побажання людей. Однак, вони зазнали збитків у перші місяці війни й тепер перестраховуються, намагаючись втриматись на плаву, аби взагалі надавати послуги із транспортування людей. 

З їхніх слів, податки, обслуговування автомобільного парку, заробітні плати, які вони виплачують офіційно, змушують мати тверду позицію щодо ціноутворення, інакше вони просто не зможуть виконувати свої зобов’язання за договорами.

Леонід Гроголь вважає, що втратити у часи війни сполучення з обласним центром – не найкраща перспектива для мешканців громади. Тож домовились, що до питання зменшення тарифу перевізники повернуться після просідання ціни на паливо. А от перенести час останнього рейсу з Луцька можуть найпізніше - на 19.00, оскільки за інших умов водій не встигатиме завершити робочий день до комендантської години.

Зміни у графіку руху варто уточнювати у водіїв з 18 липня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.