Пошук

Переселенці з Підгайцівської громади отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну»

Дата: 12.07.2022 14:00
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

Посадовці Підгайцівської громади докладають зусиль, аби налагодити співпрацю із волонтерськими центрами, іноземними благодійниками та мати можливість залучати від них допомогу для військових та тимчасових переселенців.

Цього разу, завдяки наданій допомозі фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну», у Підгайцях сформували 70 продуктових наборів для сімей переселенців, які мешкають в громаді. 

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько зазначає, що війна – це не лише про боротьбу, а й про гуртування та турботу про тих, хто найбільше потребує підтримки.

Завдяки фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну», у Міжнародний день захисту дітей, ми обдарували боксами з подарунками маленьких мешканців Підгайцівської громади. Зараз виникла потреба допомогти тимчасовим переселенцям харчами, тож знову звернулись благодійника та отримали необхідну допомогу.

Фото без опису

Посадовець відвідав тимчасовий прихисток у селі Піддубці, де мешкають сім’ї з Херсонської, Миколаївської та Харківської областей, та особисто передав сім’ям пакунки з крупами, борошном, цукром, олією, кавою, молоком, солодощами та фруктами. Більшість переселенців проживають у громаді впродовж кількох місяців, налагодили побут, звикли, однак дуже чекають на повернення до рідних домівок.

«Сподіваємося, ЗСУ найближчим часом звільнить південні області України від окупантів. Ми ж докладаємо усіх зусиль, щоб тимчасові мешканці почувались захищеними, відновили сили та могли почати нове життя на Волині», - підсумував Валентин Приходько.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних