Пошук

Понад пів сотні дітей Підгайцівської громади пройшли військову і медичну підготовку на базі патріотично-християнського табору

Дата: 11.07.2022 14:43
Кількість переглядів: 454

З 4 по 8 липня у Підгайцівській громаді організували для місцевих дітлахів патріотично-християнський табір. 

Фото без опису
62 дитини віком від 9 до 17 років з навколишніх сіл випробували свій характер, віднайшли справжню мужність та освоїли поводження зі зброєю, вивчили її будову, отримали навички стрільби з «пневмата», тактики ведення бою (позиції, тактична хода) та фронтової медицини (надання першої допомоги й накладання турнікетів). 

Фото без опису
Вихованці мали можливість одягнути військове екіпірування та відчути себе «молодими бійцями», які «дерли» коліна, долаючи імпровізовані смуги перешкод.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Окрім військових навчань, у другій половині дня, з дітьми працювали священнослужителі, які закладали у молоді гарячі серця основні християнські цінності. Молитвою розпочинався та завершувався кожен день таборування, а пізнавальні вікторини, бесіди на духовну тематику дали змогу відчути себе у повній моральній та фізичній безпеці.

Фото без опису
Справжнє захоплення та змагальницький настрій викликав організований добровольцями ДФТГ «Підгайці» 1 чемпіонат зі стрільби, який проходив у декілька етапів. На початку відібрали 25 кращих, з яких згодом - 10 влучних стрільців. Наставники по стрільбі були приємно здивовані, адже серед дітлахів виявили 2-х талановитих снайперів, одна з яких дівчина.

Фото без опису
З допомогою Божою та благословенням Високопреосвященнійшого Митрополита Михаїла, урочисто завершили 5 денний християнсько-патріотичний табір Підгайцівської громади. 

Фото без опису

Сільський голова Юрій Семенюк висловив подяку командиру ДФТГ «Підгайці» 1 Андрію Бондаруку за організацію та проведення, всім благодійникам за підтримку даного заходу, відзначив найкращих вихованців та тренерів.

Фото без опису

«В час, коли у нашій країні йде загарбницька війна, питання військово-патріотичного виховання молодого покоління є надважливим, тому ми повинні плекати почуття гідності, свободи та усвідомлення неподільності й територіальної цілісності нашої держави», - зазначив сільський голова.

Фото без описуФото без опису

На згадку про проведений у таборі час всі вихованці отримали свідоцтва, патріотичні сині кепки з жовтими тризубами та жовті м'ячі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних