Пошук

Бібліотеки Підгайцівської сільської ради оголошують про початок літніх читань

Дата: 30.06.2022 15:25
Кількість переглядів: 392

КЗ «Центральна публічна бібліотека Підгайцівської сільської ради» та мережа бібліотек філій сіл: Піддубці, Гаразджа, Лище, Воротнів, Романів, Вишнів, Борохів, Звірів, Хорлупи, Липини, Веснянка, Пальче  запрошують мешканців громади провести час  з книгою.

Фото без опису

Під час війни, особливо у літній період, коли для багатьох людей обмежені можливості  відпочинку на  курортах, літні читання у бібліотеках  - чудова можливість розширення кругозору та творчої уяви.  Для малечі є можливість покращити навики читання, а для всіх відвідувачів весело та з користю провести час.

Фото без опису

«Бібліотечне літо для веселих, кмітливих, невгамовних!  Зробимо відпочинок дітей:  активним, пізнавальним, цікавим. В бібліотеках Підгайцівської сільської ради  завжди весело та галасливо! Пропонуємо книги на різну тематику, які допоможуть краще засвоїти навчальний матеріал, розширити кругозір, дадуть гарні знання про навколишній світ та принесуть задоволення. Приходьте, відпочивайте, спілкуйтеся  з друзями! Всім-всім! Оголошуємо про початок літніх читань!», - розповіла Валентина Герлінська, директорка КЗ «Центральна публічна бібліотека Підгайцівської сільської ради».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних