Пошук

У селі Лище на благодійному ярмарку назбирали понад 53 тисячі гривень для ЗСУ

Дата: 26.06.2022 22:14
Кількість переглядів: 630

У селі Лище Підгайцівської громади 26 червня відбувся благодійний ярмарок «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» з нагоди Дня Конституції України, під час якого назбирали 53261 грн. на тепловізор для захисників України.

Фото без опису
Розпочали зустріч спільною Молитвою представників різних конфесій села Лище за українських воїнів, їх родини та всіх українців, звернулись до неба з проханням про милість Господню та благословення на Мир в Україні.

Фото без опису

З вітальним словом та подякою за гарну справу звернулися до учасників благодійної акції Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та його заступники Валентин Приходько та Олександр Бляшук.

Фото без опису

На імпровізованій у патріотичному стилі сцені у подвір’ї БК села Лище тішили гостей художні номери у виконанні аматорів сцени від клубних закладів громади, вокального гурту церкви ХВЄ села Лище.

Фото без опису

Звідусіль було чути приємний аромат процесу приготування ухи від РК "Сазан" та плову від Церкви Преображення. Та й місцеві господині годували всіх досхочу смаколиками: дерунами, молодою картоплею, домашньою випічкою, солодощами.

Фото без описуФото без опису

Впродовж кількох годин дорослі та малеча брали участь у майстер-класах, які підготували для них  педагоги Лищенської школи, працівники БК села Липини та місцевого садочка: формували повітряні кульки у незвичних тварин, виготовляли композиції з соломи,  прикрашали екоторбинки патріотичними малюнками і написами, декорували пряники.  А для найменших дітлахів влаштували розваги на батутах.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На полицях місцевої ярмарки можна було придбати сувеніри та книги. 

Фото без опису

Найочікуванішим завершальним етапом ярмаркування в цей день був аукціон, під час  якого, змагаючись «Хто більше», учасники придбали: м'які іграшки песика "Патрона" та Гусака "захисника" від місцевого виробника іграшок "Тигрес"; дерев'яні поробки ручної роботи умільця Василя Курила; картини учнів Лищенського ліцею; брендову продукцію з логотипом Підгайцівської сільської ради та інше.

Фото без описуФото без опису

 
Загальний результат виявився чудовим, адже коштів у скарбничці вистачить на придбання тепловізора для наших захисників.

Фото без опису

Щиро дякуємо всім, хто долучився за вашу роботу, за спільну молитву, за згуртованість та активну громадянську позицію. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних