Пошук

У Підгайцях подякували за працю медикам первинки. ФОТО

Дата: 17.06.2022 18:45
Кількість переглядів: 531

Медики останні три роки - на передовій. Спочатку вони боролися з епідемією коронавірусу, сьогодні повертають до життя військовослужбовців, надають медичну допомогу тимчасово переміщеним особам та, як і раніше, є надією, опорою та рятівниками для своїх пацієнтів.

 

З нагоди професійного свята – Дня медика у Підгайцівській громаді привітали колектив Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги та представників мережі фельдшерсько-акушерських пунктів громади.

 

Аби відзначити успіхи медиків Підгайцівської громади, на урочистості завітали заступниця голови Луцької районної військової адміністрації Валентина Рижук та начальник відділу охорони здоров’я Луцької РВА Владислав Груй.

 

 

Посадовці подякували присутнім за відповідальність та професіоналізм у роботі, наголосили, що у районі Підгайцівські медики завжди перші, а рівень вакцинації від коронавірусу у громаді був найвищим на Волині, що свідчить про неабияку довіру пацієнтів.

 

Грамотою Луцької райдержадміністрації нагородили медичну сестру загальної практики сімейної медицини Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги Пшенюк Ірину Сергіївну, подяку Луцької РДА вручили завідувачці фельдшерського пункту села Струмівка Каширець Наталії Петрівні та молодшій медичній сестрі Підгайцівського ЦПМСД Лідії Семенівні Лівіцькій.

 

 

 

 

 

 

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь долучився до вітань – подякував колективу за сумлінну роботу та побажав медикам витримки, оптимізму та вдячних пацієнтів.

 

Грамотою Підгайцівської сільської ради нагородив лікаря загальної практики сімейної медицини КНП «Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради» Бранюка Сергія Віталійовича та ресеіпшіоніста  цього ж закладу  Карабан Наталію Юріївну.

 

Подяки   Підгайцівської сільської ради отримали лікар загальної практики сімейної медицини Підгайцівської амбулаторії Зарубіна Ірина Володимирівна, лаборантка  Лищенської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Іванчук Світлана Володимирівна та, в особі колективу КНП «Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради», його директорка Гунько Ольга Ростиславівна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ольга Ростиславівна анонсувала поповнення в колективі - з 1 липня Піддубцівська амбулаторія повернеться у підпорядкування Підгайцівської сільської ради та відновлять роботу фельдшерські пункти у Романівському, Звірівському та Борохівському старостинських округах.

 

Також вона вручила грамоту від Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації за вагомі досягнення у професійній діяльності лікарю-терапевту Підгайцівського центру первинної медичної допомоги Євчук Валентині Володимирівні.

 

З нагоди професійного свята усі отримали солодкі подарунки від Підгайцівської сільської ради та премії.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.