Пошук

10 бібліотекарів бібліотек - філій Підгайцівської сільської ради підвищили свою кваліфікацію

Дата: 17.06.2022 12:02
Кількість переглядів: 777

Сертифікати Волинського регіонального тренінгового центру для бібліотекарів про проходження курсу дистанційного навчання за темою: "Нова бібліотечна послуга:   використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотеці" отримали 10 фахівців, які працюють у мережі бібліотек-філій Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису
Директорка КЗ "Центральна публічна бібліотека Підгайцівської сільської ради" Валентина Герлінська вручила документи про підвищення кваліфікації працівникам на підсумковій нараді.

Фото без описуФото без опису

Під час зустрічі учасники поділилися здобутим досвідом, адже, завдяки новим знанням, попередньо укомплектовані компютерною технікою, підключені до мережі інтернет сільські бібліотеки Підгайцівської громади поступово перетворюються на сучасні інформаційні майданчики.

Фото без опису

"Сьогодні бібліотечний контент став популярним в соціальних мережах, а наші працівники не лише надають доступ до книжкового фонду, а й до всеукраїнської електронної бази через інтернет мережу. Фактично, нині, коли всі сільські бібліотеки забезпечені комп'ютерами, інтернетом та сучасними знаннями, читач може отримати важливу для себе інформацію на місці", - розповіла директорка Валентина Герлінська.

Фото без опису

Як повідомили під час наради бібліотекарі, їх вчили як допомогти людям користуватись інтернетом та автоматизованою бібліотечною системою. Таким чином,  діджиталізація поступово приходить у село. Так чи інакше, на нараді зауважили і той момент, що читач потребує і звичайної книги. Про що свідчить значна частка коштів з "Ковідної тисячі", яка витрачалася українцями на їх придбання. Вітаємо колектив бібліотек - філій з підвищенням кваліфікації фахівців, бажаємо використати отримані знання для покращення рівня надання послуг населенню Підгайцівської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних