Пошук

У Підгайцівській громаді привітали медиків районної лікарні з професійним святом

Дата: 16.06.2022 12:25
Кількість переглядів: 1093

Преміями, грамотами та подяками за сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності, високий професіоналізм в системі охорони здоров’я, за зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня медичного працівника були нагороджені працівники Луцької центральної районної лікарні.

Фото без опису

Напередодні професійного свята 16 червня медичний заклад, який вже більше року у підпорядкуванні Підгайцівської громади, відвідав сільський голови Юрій Семенюк. Він подякував медикам за їх сумлінну роботу та професіоналізм у такий нелегкий для країни військовий час. Адже, від початку збройного протистояння 245 військовослужбовців пройшли лікування у закладі.

Фото без опису

«Ми розуміємо, що Вам зараз складніше працювати, не лише фізично, а й морально, але ми готові робити все від нас залежне, щоб усі відчували себе комфортно. Віримо у нашу Перемогу. Бажаю Вам Миру, злагоди та добра у сім’ях, здоров’я та успіхів на професійній ниві», - побажав Юрій Семенюк.

Фото без описуФото без опису

Головний лікар Сергій Коновал розповів, що двоє працівників лікарні знаходяться нині на фронті – лікар-ендоскопіст екстренної медичної допомоги Грищенко Юрій Петрович та лікар – хірург хірургічного відділення Лазька В'ячеслав Миколайович.  Військових медиків нагородили грамотами Управління охорони здоров’я Волинської ОДА за вагомі досягнення у професійній діяльності, значний внесок у наданні кваліфікованої медичної допомоги населенню області та з нагоди Дня медичного працівника.

Фото без опису

На завершення головний медик  побажав усім працівникам лікарні стійкості, витривалості, адже кожен повинен тримати свій фронт, а їхня робота сьогодні надзвичайно важлива.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних