Пошук

Проведено рейд "Сім'я"

Дата: 15.06.2022 14:40
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

14.06.2022 року  відбувся  профілактичний рейд Служби у справах дітей спільно з фахівцем з соціальної роботи та у супроводі поліцейського офіцера селами Підгайцівської громади під назвою «Сім'я».

Фахівці обстежили 16 родин, в яких виховуються діти з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та 3 сім'ї опікунів/піклувальників, 1 особу з числа дітей-сиріт.

Фото без опису

Члени рейдової групи провели профілактично-роз’яснювальні бесіди з батьками щодо належного виконання ними своїх обов’язків, а також щодо недопущення жорстокого поводження з дітьми, шкідливого впливу алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління на виховання, безпеку та права дітей. Наголосили на правилах поведінки та безпеці дітей у період літніх канікул. 

Фото без опису
"Умови проживання в таких сім’ях різні, залежно від рівня матеріального забезпечення, ступеня вживання алкогольних напоїв, рівня розвитку батьків. Прикро, що в де-яких випадках вони далекі від ідеальних", - прокоментувала спеціаліст Служби у справах дітей Аліна Піскорська.

Фото без опису
"За результатами проведених рейдів, на жаль, поки ми не маємо підстав зняти хоча б одну дитину з  контролю дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Служба і надалі стежитиме за станом виконання батьківських обов’язків не дуже відповідальних батьків", - прокоментувала начальник Служби у справах дітей Наталія Матвіюк.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних